WEB marketing szolgáltatásunkkal megoldjuk oldalának sikerét.

Elvégezzük WEB oldalainak keresőoptimalizálását, mely a keresőmarketing egyik formája. Természetesen emellett elvégezzük oldalainak a WEB regisztrálását is.

Néhány alapfogalom:

A WEB optimalizálás feladata, hogy minél jobb helyezést érjünk el a weboldal megfelelő, szabványos kialakításával és linkgyarapítással.

A WEB regisztrálás feladata a jelzés a keresőrobotok felé, hogy honlapunk létezik, fel kell vennie azt indexelésre.

---------------------------------------------------------------------------------

A keresőoptimalizálás segít, hogy weboldalának látogatottsága többszörösére emelkedjen.

Keresőmarketing, keresőoptimalizálás
Csak legális módszerekkel dolgozunk, nem használjuk az illegális keresési trükköket, melyek alapján ki is tilthatják az adott WEB oldalt a keresők keresési rendszeréből. Azért nem kívánjuk használni ezeket a lehetőségeket, mivel vannak olyan módszerek is, melyekkel legálisan, tisztán tudjuk ugyanezt a sikerességet biztosítani az Ön WEB oldalának is!

A keresőrobotok szigorú leírások alapján dolgoznak, melyeknek meg kell felelni ahhoz, hogy a keresők az oldalakat megfelelően kezeljék és rangsorolják.

Természetesen az, hogy elvégezzük honlapjának optimalizálását és regisztrációját, nem elegendő a népszerűséghez - az adott oldalnaknak egyéb, tartalmi követelményeknek is meg kell felelnie.
Például: - ha az Önt kereső látogató nem talál konkrét információkat arról, amiért elvileg az Ön lapja van, csak általánosságokat és felesleges (bár lehet, hogy nagyon látványos) grafikai elemeket, akkor hamar tovább fog lépni.

Egy alaptézis:
Azt Önnek is tudnia kell, hogy a legtöbb WEB lapot, az un. kulcsszavakon keresztül a keresők (Google. Yahoo,..) segítségével találják meg.Ezek a keresők több kategóriába sorolhatók:

Klasszikus kereső robotok - pl.: Google, Yahoo, Altavista, MSN, Gigablast
Ezek alapvetően ingyenesek és nagy találati lehetőségeket biztosítanak.

Katalógus, adatbázis jellegű keresők - pl. Yahoo Directory
Ezek lehetnek ingyenes és fizetősek is. Bejelentkezés alapján, űrlap kitöltésével és az ottani szerkesztők döntése szerint kerülnek elbírálásra a jelentkezők. Persze néha nem is kevés pénzért...

Fizetetős szolgáltatások - Google Adwords, Kanoodle
Ezeken az oldalakon azok jelennek meg, akik az egyes kulcsszavakra licitáltak. A sorrend a licitek mértéke alapján történik!
Természetesen, mint az a legismertebb, a Google esetében látható, a különböző kategóriákat ügyesen ötvözik...

A WEB használókat és szokásaikat folyamatosan "kutatják", elemzik. A statisztikák szerint többen kattintanak a nem-fizetett, ingyenes hirdetésekre (pl. Google bal oldal), mint a fizetett (pl. Google jobb oldal) felületekre - de azért ez nem biztos, hogy Önre, az Ön vállalkozására is igaz...

Ezért azután nem elhanygolható, kinek, hol, hányadik helyen hozzák (page rank)az oldalait a kereső programok. Mi ebben tudunk Önnek segíteni!

Amennyiben igényli, felügyeljük és kézbentartjuk fizetős Google Adwords szolgáltatását - a megadott időpontokban elkészítjük Önnek összefoglalónkat, átadjuk az Önt érdeklő kimutatást és elszámolást.


...további kérdéseire pedig szívesen válaszolunk személyesen is!